Jan 17, 2021, 3:50 PM

Край 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
434 0 1

Нощното небе изсипа

черния си мрак одеве,

звездите си изтърси и замря,

някой някога попита

дали съществувало е време

и картината остана си така.

 

Отдавна слънцето изригна,

стопи се жаркият асфалт

и светът потъна в прах,

песента на радиото увисна

и зае мястото

на всяка жалка твар.

© Виктория Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??