17 июл. 2007 г., 16:00

Кралицата на мрака 

  Поэзия
1459 0 8

  Кралицата на вечната тъма,
  дори облечена във черно, е красива,
  безброй мъже я канят нощем у дома,
  но тя отказва им презрително и си отива.                                                                                                  

  Та защо и са прокажени тела
   на шепа арогантни идиоти,
   щом всеки Бог е в нейните крака,
   а те са истинска фурия във леглото.                                                                                                       

   Кралицата на вечната тъма,
   дори облечена във черно, е красива,
   но душата и все тъне в самота
   и търси любовта, ако я има.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??