Кралицата на вечната тъма,
дори облечена във черно, е красива,
безброй мъже я канят нощем у дома,
но тя отказва им презрително и си отива.
Та защо и са прокажени тела
на шепа арогантни идиоти,
щом всеки Бог е в нейните крака,
а те са истинска фурия във леглото.
Кралицата на вечната тъма,
дори облечена във черно, е красива,
но душата и все тъне в самота
и търси любовта, ако я има.
© Ивето All rights reserved.