17 мая 2023 г., 21:05

Красива жена 

  Поэзия » Любовная
696 0 0

Слънцето топло ме гали,

пролет, светлина желая,

в душата - мечти, идеали,

по-прекрасна аз не зная!

 

Душа мисли за теб, за доброто,

зная колко мъка на света има,

с нежност е изпълнено сърцето,

само ти си в него, о, любима!

 

Цветето на любовта е напоено

с болка, със сълзи, с горчивина,

сърцето ми е самотно, натъжено,

то иска само теб, красива жена!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??