Слънцето топло ме гали,
пролет, светлина желая,
в душата - мечти, идеали,
по-прекрасна аз не зная!
Душа мисли за теб, за доброто,
зная колко мъка на света има,
с нежност е изпълнено сърцето,
само ти си в него, о, любима!
Цветето на любовта е напоено
с болка, със сълзи, с горчивина,
сърцето ми е самотно, натъжено,
то иска само теб, красива жена!
© Георги All rights reserved.