28 дек. 2008 г., 10:47

Красота 

  Поэзия
817 0 10

                Красота

 

Едно хлапе с сияещо лице

взе роса във малките си шепи,

на пръстчета повдигна своето телце

и разпръсна капките в небето.

 

Усмихна се отгоре утринта

и му прати най-вълшебния подарък -

една измита слънчева дъга,

която да се смее го накара.

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??