Dec 28, 2008, 10:47 AM

Красота 

  Poetry
819 0 10

                Красота

 

Едно хлапе с сияещо лице

взе роса във малките си шепи,

на пръстчета повдигна своето телце

и разпръсна капките в небето.

 

Усмихна се отгоре утринта

и му прати най-вълшебния подарък -

една измита слънчева дъга,

която да се смее го накара.

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??