28.12.2008 г., 10:47 ч.

Красота 

  Поезия
845 0 10

                Красота

 

Едно хлапе с сияещо лице

взе роса във малките си шепи,

на пръстчета повдигна своето телце

и разпръсна капките в небето.

 

Усмихна се отгоре утринта

и му прати най-вълшебния подарък -

една измита слънчева дъга,

която да се смее го накара.

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??