6 нояб. 2018 г., 10:43  

Крепости 

  Поэзия
351 0 0

 

Строя
Шарени замъци
Карети и еднорози
И рисувам
Дъги
И кринолини
Вдигам
Стени от сапунени мехурчета
И ги оцветявам
В цветовете на слънце и дъжд

 

Звездите
Ми шепнат тайни
Техните
Моите
Ващ'е
А луната
Ме гледа знаещо
Издайница
На истини

 

Стига
Стоп
Нека спрем дотук
Извръщам виновна поглед
Светлините от улични лампи
Отразяват ледените ми крепости

© Натали П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??