6.11.2018 г., 10:43 ч.  

Крепости 

  Поезия
350 0 0

 

Строя
Шарени замъци
Карети и еднорози
И рисувам
Дъги
И кринолини
Вдигам
Стени от сапунени мехурчета
И ги оцветявам
В цветовете на слънце и дъжд

 

Звездите
Ми шепнат тайни
Техните
Моите
Ващ'е
А луната
Ме гледа знаещо
Издайница
На истини

 

Стига
Стоп
Нека спрем дотук
Извръщам виновна поглед
Светлините от улични лампи
Отразяват ледените ми крепости

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??