Къде е границата, където се
разделяш с детското си аз?
Къде е моментът, в който
искаш да си нещо повече,
но не и толкова?
Кога попадаш в бързия въртеж
и забравяш за Слънцето?
Как след дълго време минало
се връщаш за една минута?
Как разбираш кой да си,
кой искаш да бъдеш?
И искаш ли пак да си дете
след като знаеш живота си
оттук напред?
... Деца винаги ще си останем,
но децата обичат да
играят на криеница...
© Деси Все права защищены