23 февр. 2007 г., 11:38

Кристална любов 

  Поэзия
1065 0 6

Сълзи кристални лицето белязват,
сълзи горчиви, с пламък във тях,
сълзи тръпчиви, но любов показват,
безкрайна е тя, а прозира във тях!


Любов безгранична извира от мен,
любов необятна гори във сърцето,
слънце, ела - стопли моя ден,
върни пак усмивката на лицето!


Ако те няма само за миг,
ако само за малко си тръгнеш,
тишината раздирам със вик
и моля жално при мен да се върнеш!


Липсваш ми болезнено, ужасно,
всеки миг без теб се забива
в сърцето, пронизва ме опасно
и бавно и мъчно ме убива...


Но заедно ли сме - песен пея,
с любов и щастие ме озаряваш,
само за теб аз мога да живея,
защото ти живот ми даряваш!


Повече от всичко искам и желая
щастлив да си, да обичаш и да си обичан,
заедно да бъдем, аз мечтая,
но тръгнеш ли - няма да се обричам...


Искам само в едно да се уверя -
че на животът се радваш без мен,
но страдаш ли - не мога да се примиря,
мрак ще настъпи и в моя ден!


Ще ме боли ужасно, ако си отидеш ти,
ще плача и ще страдам аз за любовта,
но знам ли, че нещастен си и ти,
няма да оставя въглените в пепелта!


Пламъкът отново аз ще възродя,
ще се боря за него, за теб...
има ли искра - ще я възпламеня,
защото, знай, обичам само теб!

© Бръм Бръмм Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина няма как да се сдържа да не коментирам. Мнението ми е безпристрастно - стихът е много вълнуващ.
  • Много се радвам че стихът ми ви допада! Благодаря на всички ви за коментарите!
  • Радвам се, че прочетох този твой стих, Габриела!!!
    Прекрасен е!
    Поздрави
  • Хубав и истински стих
    Поздрав и от мен!!!
  • много е хубав
  • Много Обичен стих!
    Браво!
    /имаш малки спънки в ритъма, оправи и ще стане чудесен/
Предложения
: ??:??