11 апр. 2006 г., 01:57

Крия се 

  Поэзия
570 0 7
Светът вкарва в затвори.
Денят не започва навреме.
В пропаст пропадат мечтите.
Пролетта прилича на есен.

Крия се.Вече все по често,-
от коли,от сирени, от хора.
Със слънчеви очила гледам Луната.
Някак чакам някакъв край.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??