11.04.2006 г., 1:57 ч.

Крия се 

  Поезия
568 0 7
Светът вкарва в затвори.
Денят не започва навреме.
В пропаст пропадат мечтите.
Пролетта прилича на есен.

Крия се.Вече все по често,-
от коли,от сирени, от хора.
Със слънчеви очила гледам Луната.
Някак чакам някакъв край.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??