8 апр. 2014 г., 20:13

Кръговрат 

  Поэзия » Другая
299 0 7

Поляга

слънцето на длани

зад облак

в синкавочервено.

Лекува

раните събрани

от вените си окървени.

Със този

залез тих и чуден

денят

отива си красиво.

А всяка

вечер е принуден

и мрака да превръща в сиво.

И сутрин

с розовото було

от изток

пак да се усмихва.

А слънцето -

петлите чуло,

и първите лъчи да кихва.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??