Разлаях кучетата -пак.
Пак разни "партии" са в хора.
Едните джавкат "просто так",
а други - от любов към спора.
И вечер някак... като мен
(виновен - сам си диря случая)
да ме погали някой ден
лай със нюанс "грижовна кучка".
© Александър Белчев Все права защищены