8.05.2009 г., 11:06 ч.

"Кучетата лаят" 

  Поезия » Друга
421 0 3

Разлаях кучетата -пак.

Пак разни "партии" са в хора.

Едните джавкат "просто так",

а други - от любов към спора.

И вечер някак... като мен

(виновен - сам си диря случая)

да ме погали някой ден

лай със нюанс "грижовна кучка".

 

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??