Къде е, питаш любовта?
Ще ти я покажа, вътре в душата си.
Като куршум през мене мина тя
и остави кръв и отпечатъци.
И още тя е в светлите звезди,
изгрели топло във сърцата ни,
и още в слънчевите ни лъчи,
блестящи влюбено в лицата ни.
Любовта е още в нашите очи
и нежно ще обгръща пак телата ни,
любовта е в спомена и нашите съдби,
в думата "обичам те" - тя лекува самотата ни.
© Пламена Владимирова Все права защищены
Сърдечно Ви благодаря, Стефан и Кръстина!