Очите търсят красотата.
Сърцето търси любовта...
Душата тя копнее и за двете!?
Но аз копнея единствено за теб,
Българио, родино моя, истинска
съдба родена от сълзи, болка и
от смъртите на нашите герой.
Отдали себе си за таз земя.
Земя красива, но попита
с кърви и сълзи на майки и сестри.
Който очакват свойте любими
да се усмихнат на бащини врати.
Къде сме ние, синовете техни!?
Тез дето трябваше да ги сменим.
И да запазим земята наша чиста
от враговете... На който...
Днес ръка държим.
Къде сме ние???
© Ангел Все права защищены