16 июл. 2008 г., 07:16

Към детството си пак се връщам 

  Поэзия » Философская
2400 0 40

Към детството си пак се връщам -

то винаги живее в мен:

със дядовата стара къща

и двора тих и подреден,

с усмивката добра на мама,

готова все над мен да бди,

с хармоничката ми, призвана

да радва с песни мойте дни,

със приказките ми любими

на братя Грим и Андерсен...

Вълшебно и неповторимо -

живее детството във мен.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??