29 апр. 2017 г., 00:06

Към теб... 

  Поэзия
798 1 6

 

Моя синя тъга

мое щастие бяло

влюбено във брега

на съня ми до нямост

всеки миг съм до теб

и се раждам в дланта ти

в многоточия две

се прелива нощта ни

като капка любов

като спомен за обич

като призрачен зов

в непрогледни завои

все към тебе вървя

и към тебе ме води

онзи къс тишина

доживот непреброден

като в тънка мъгла

избледнели следи

все сънувам ела

ала после мълчиш

и валят тишини

и потъвам във теб

в твойте мрачни вълни

аз възкръсвам море

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??