19 июл. 2022 г., 19:14

Към вас, момчета 

  Поэзия
160 1 3

Не мислете за днешните грижи.

Не мислете за думите рижи.

Не гонете Михаля до дупка.

Не търсете от орех черупка.

 

Не търсете омайни миражи.

Не трупайте мъжки куражи.

Не търсете любовите скрити.

Не търсете богатства открити.

 

Не търсете сурово сред сухо.

Не търсете и пълно сред кухо.

Зарежете и мъжките сметки,

а купете си нови подметки.

 

Простете се с празни химери.

Отворете широките двери

и яхнЕте, момчета, мечтите

и...накъдето ви видят очите!

 

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??