12 нояб. 2013 г., 18:32

Към звездния кортеж 

  Поэзия » Любовная
333 0 0

Изпълваш ме с надежда,

порастват ми крила.

Мечтата ми изглежда

реалност и дела.

 

Душата ми копнее

за ласки и любов.

В сърцето ми вилнее

и порива ми нов.

 

За нас ли се отварят

небесните врати?

За нас ли разговарят

бленувани звезди?

 

Политаме и двама

към звездния кортеж.

И в звездната програма

да бъдем полъх свеж.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??