29 мая 2008 г., 22:15

Късно е 

  Поэзия » Любовная
1170 0 3
Късно е

Късно е, красиви бяха чувствата предишни,
но днес са всички, може би, излишни.
Късно е, струва ли си да ги възкресявам,
щом знам, за теб аз нищо, че не означавам.

Късно е, защо ли спомените да прелиствам?
Но с тях от болката душата си пречиствам.
Късно е... "Загубих те" - шепти сърцето,
с дъждовни капки плаче и небето.

Късно е, времето отдавна заличи следите,
макар че живи са на образа ти в мен чертите.
Късно е, надежда вече няма,
от мен остана само жива рана.

Късно е, а как пак искам да е рано,
глава да мога да склоня на твойто рамо.
Късно е! Дори да знам, аз все мечтая,
че някой ден със теб ще преоткрием рая.

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • страхотно стихотворение спомних си една моя стара любов и се натажих толкова болка има в стиха ти
  • натъжи ме, Верониче...
    но винаги има надежда...
    с обич за теб....много хубав стих!
  • Супер пиша ти 6 наистина грабващо
Предложения
: ??:??