21 сент. 2012 г., 15:22

Лабиринти 

  Поэзия » Другая
434 0 4

Всичко е правилно. Всичко е грешно.

Важното вчера днес ни е смешно.

Ту Сатани сме. Ту Херувими.

Явното скрито е. Скритото – зримо.

 

Лесното зло е. Трудното – лесно.

Даже лъжата всъщност е честност.

Радостта хлипа. Тъгата пее.

Живи сме мъртви. В смъртта живеем.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??