21.09.2012 г., 15:22 ч.

Лабиринти 

  Поезия » Друга
433 0 4

Всичко е правилно. Всичко е грешно.

Важното вчера днес ни е смешно.

Ту Сатани сме. Ту Херувими.

Явното скрито е. Скритото – зримо.

 

Лесното зло е. Трудното – лесно.

Даже лъжата всъщност е честност.

Радостта хлипа. Тъгата пее.

Живи сме мъртви. В смъртта живеем.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??