Леден
Усещам студ като януари,
зимата не е проблем,
проблемът е ледът в сърцето ти,
замръзнал поглед,
късоглед.
И тез висулки ледено безчувствие,
студени думи, дъх скрежен
проблемът е снегът в душата ти,
замрежен поглед,
кривоглед.
© Иванка Балкова Все права защищены