19.01.2017 г., 13:15 ч.

Леден 

  Поезия » Друга
818 5 0

Леден

 

Усещам студ като януари,

зимата не е проблем,

проблемът е ледът в сърцето ти,

замръзнал поглед,

късоглед.

И тез висулки ледено безчувствие,

студени думи, дъх скрежен

проблемът е снегът в душата ти,

замрежен поглед,

кривоглед.

 

 

© Иванка Балкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??