Jan 19, 2017, 1:15 PM

Леден 

  Poetry » Other
821 5 0

Леден

 

Усещам студ като януари,

зимата не е проблем,

проблемът е ледът в сърцето ти,

замръзнал поглед,

късоглед.

И тез висулки ледено безчувствие,

студени думи, дъх скрежен

проблемът е снегът в душата ти,

замрежен поглед,

кривоглед.

 

 

© Иванка Балкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??