20 дек. 2007 г., 15:35

Лека нощ ти пожелавам 

  Поэзия » Другая
6582 0 37

 

 

 

                                             

                                                    Тихичко заспиваш,

                     мое,

                     мъничко момиче,

                     да дойде

                     все очакваш

                     Оле затвори очички.

 

                     Той при теб е вече,

                     пак

                     целува ти очите,

                     приказен

                     да е съня ти

                     и връща се в мечтите.

 

                     Утре пак ще дойде,

                     докато...

                     пораснеш

                     и някой

                     нежен принц

                     до теб с любов застане.

 

   

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??