Тихичко заспиваш,
мое,
мъничко момиче,
да дойде
все очакваш
Оле затвори очички.
Той при теб е вече,
пак
целува ти очите,
приказен
да е съня ти
и връща се в мечтите.
Утре пак ще дойде,
докато...
пораснеш
и някой
нежен принц
до теб с любов застане.
© Магдалена Костадинова Всички права запазени