1 мар. 2010 г., 00:42

Лека нощ ти пожелавам... 

  Поэзия » Любовная
4937 0 38

 

 

 

              След бялото на деня
              топящо се 
              в шепота тих
              на нощта
              топъл нежен прах
              от мислите ти
              за мен 
              бели, обичащи
              върху 
              ресниците ми тъжни
              кротко се сипе...
 
              Усещане мило за теб
              бяло мънисто
              търкулва
              в шепите топли
              на спомен
              от миг съкровен
              и с думи 
              нежно отронени
              тихо се скрива
              в съня ми...
              лека нощ... мой мили...

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=xX8npFYhLUw&feature=related

 

           МУЗИКА>>> GIOVANNI MARRADI - Dreamers

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??