Липсата на стар човек
не олеква в ничий век.
И самотен ще си ти,
и ще скубеш своите си коси.
Ще плачеш, долу на земята
и ще искаш да не беше тук - тъмнината.
И макар, че веч те няма,
аз потъвам в бездънна яма.
...
Липсата ти ме сломи
и новостта в теб отново ще ломи.
За самотния не е шега
да те усети в празна тъмнина.
© Merten29 Все права защищены
Молодец!