Как липсват ми онези малки жестове,
и красотата на очите ти ми липсва
и оня поглед който разтуптяваше сърцето ми
и времето в което ние бяхме себе си.
Все повече отдалечаваш се с годините
и всичко почва да изглежда нереално
как се променях с малките детайли,
защото заедно със теб изгубих себе си
и никой поглед не успя да разтупти сърцето ми.
Липсваш ми.
© Ник Все права защищены