2 сент. 2004 г., 18:20

Липсваш Ми 

  Поэзия
2184 0 3

Липсваш Ми

 

 Липсваш Ми , когато съм сама

 Липсваш Ми , в студената тъма

 Липсваш Ми и без да крия ,

 че ти със мен се подигра,

 ти прощавам всичко мили,

 че в моята душа се чува

 само тази страшна тишина.

 

 

 

Липсваш Ми, защото Те Обичам.

Липсваш Ми, и във ноща

Липсваш Ми ,и не отричам ,

Че искам да си с мен –

Дори в съня .

 

 

Липсваш Ми Любими ,

Знам че е така.

Защото когато  за Теб проговоря,

Чувам ти гласа .

Липсваш Ми ,във всеки ден и час

 И не искам да повярвам ,

Че няма път назад за нас.

 

 

 Знам ,че не мога аз да те обичам,

 Знам ,че в живота е така.

 Но кагато очите ми те видят –

Се избистря кристалната сълза.

 

 

 Проплаквам аз смирена

 И жадувам за мига ,

 Когато ще бъдем само с Теб , любими

 В безкрая на вечноста.

© Ивка Дикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??