Липсваш Ми
Липсваш Ми , когато съм сама
Липсваш Ми , в студената тъма
Липсваш Ми и без да крия ,
че ти със мен се подигра,
ти прощавам всичко мили,
че в моята душа се чува
само тази страшна тишина.
Липсваш Ми, защото Те Обичам.
Липсваш Ми, и във ноща
Липсваш Ми ,и не отричам ,
Че искам да си с мен –
Дори в съня .
Липсваш Ми Любими ,
Знам че е така.
Защото когато за Теб проговоря,
Чувам ти гласа .
Липсваш Ми ,във всеки ден и час
И не искам да повярвам ,
Че няма път назад за нас.
Знам ,че не мога аз да те обичам,
Знам ,че в живота е така.
Но кагато очите ми те видят –
Се избистря кристалната сълза.
Проплаквам аз смирена
И жадувам за мига ,
Когато ще бъдем само с Теб , любими
В безкрая на вечноста.
© Ивка Дикова All rights reserved.