15 июл. 2017 г., 00:37

Липсващо присъствие 

  Поэзия » Любовная
638 2 3

                                 Съществуват ли реални измислици...

 

В отблясъците огнени се криеш

и в звуците на Моцартов етюд,

нощем от съня ми сили пиеш,

в гръдта ми се издигаш – стон нечут.

       В очите ми се раждаш всяка пролет,

       умираш с къс отрязана коса,

       криле разперил във вечерен полет

       ти пиеш сутрин първата роса.

Където и ида – все си с мене,

където да погледна – ти си там,

защо тогава винаги те няма

и никой днес от мен не е по-сам...?

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??