18 июл. 2010 г., 20:57

Лиса и Мецана 

  Поэзия » Для детей
634 0 8

Лиса срещнала Мецана

на зелената поляна.

Сбръчкала си тя нослето

и настръхна ù гръбчето.

Меца пък ù изръмжа

и застана на крака.

- Спрете! - Мравчо се обади. -

Тук не искаме разправи,

кротко си се разберете

и приятелки бъдете.

         .  .   .

Оттогава Лиса с Меца

дружно хапват от медеца.

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??