Jul 18, 2010, 8:57 PM

Лиса и Мецана 

  Poetry » For kids
635 0 8

Лиса срещнала Мецана

на зелената поляна.

Сбръчкала си тя нослето

и настръхна ù гръбчето.

Меца пък ù изръмжа

и застана на крака.

- Спрете! - Мравчо се обади. -

Тук не искаме разправи,

кротко си се разберете

и приятелки бъдете.

         .  .   .

Оттогава Лиса с Меца

дружно хапват от медеца.

© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??