3 мая 2011 г., 19:21

Love.net 

  Поэзия » Философская
617 0 5

LOVE.NET

 

Във мрежата, уви, плътта прелива…

Изпълнила екраните до края,

тя похотта изобщо не прикрива -

разстила я пред погледа ми смаян...

 

Пирании кръжат и се обръщат,

за да разкъсат свойте жертви клети!

И виртуално, алчно ги поглъщат

в момента, в който им поднасят цвете...

 

Във мрежата лежи море от болка,

от подли изненади и измени...

Така до днес не знае никой колко

нещастни хора са осакатени...

 

В това море живеят и красиви

създания  - готови да даряват...

Те чужди са на поривите диви

и могат с доброта да ни спасяват...

 

Добро и зло във мрежата се сплитат!

Баланса на живота потвърждават…

Но аз определено днес се питам:

Кое от тях накрая побеждава...?

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??