Сърцето трепва отново.
Душата за небитието копнее.
Всичко е една каша.
Вятърът говори с твоя глас.
Слънцето гали с твоята длан.
Звездите гледат ме с твоите очи.
Аз съм Луна.
Самотна, тъжна.
Убиваш я, но и и вдъхваш живот.
Обичай я.
© Соня Николова Все права защищены