1 сент. 2017 г., 08:09

Лято след есента 

  Поэзия » Любовная
345 0 1

Казват, че лятото си отива.
Аз събирам още усмивки
Наивно по детски си пазя твоите целувки.
Казват, че денят намалява.
За мен и теб, тогава слънцето изгрява.
Усещам пàри ни още в сърцата, любовта ни позната.
Тичам още сред полята, играя си с цветятя.
Знам, ако свърши това,

ще си запаля огън през ноща

и ще си измисля лято след есента,

ще си направя венец на лунна светлина,

и ще се топля със спомена за буйната река.

Ще съм вечно изгоряла от теб и твоята душа.

Не, не ми е нужно лято,

то е просто сезон.
Нужен си ми ти, да се оглеждам завинаги във твоите очи.

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Затова го пази!!!Не го овиквай и той е човек!!!Пази душата му!!!
Предложения
: ??:??