Лятото се връща.
Каза го сега.
Есен, що се мръщиш?
То не е врага.
Топла пò те прави,
мека, с морски клош.
Що не го оставиш
само тази нощ.
Може утре, вчера,
може вдругиден.
Как ли ме намери
и остана с мен?
© Милена Френкева Все права защищены