Sep 18, 2023, 8:15 AM

Лятото се връща 

  Poetry
190 1 0

Лятото се връща.

Каза го сега.

Есен, що се мръщиш?

То не е врага.

 

Топла пò те прави,

мека, с морски клош.

Що не го оставиш

само тази нощ.

 

Може утре, вчера,

може вдругиден.

Как ли ме намери

и остана с мен?

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??