18.09.2023 г., 8:15 ч.

Лятото се връща 

  Поезия
198 1 0

Лятото се връща.

Каза го сега.

Есен, що се мръщиш?

То не е врага.

 

Топла пò те прави,

мека, с морски клош.

Що не го оставиш

само тази нощ.

 

Може утре, вчера,

може вдругиден.

Как ли ме намери

и остана с мен?

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??