21 июн. 2008 г., 19:53

Лятото убива с целувка 

  Поэзия » Любовная
961 0 8
Изневерих ти с вълните,
прегръщаха ме те, прегръщах ги и аз,
бризът сбъдваше мечтите,
на които ти отвръщаше с мраз.
Слънцето ме галеше горещо,
пясъкът по мен рисуваше любов,
огънят в мен нашепна нещо
и тръгна пламенно сърцето ми на лов.

© Зъ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??