Jun 21, 2008, 7:53 PM

Лятото убива с целувка 

  Poetry » Love
950 0 8
Изневерих ти с вълните,
прегръщаха ме те, прегръщах ги и аз,
бризът сбъдваше мечтите,
на които ти отвръщаше с мраз.
Слънцето ме галеше горещо,
пясъкът по мен рисуваше любов,
огънят в мен нашепна нещо
и тръгна пламенно сърцето ми на лов.

© Зъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??