17 нояб. 2009 г., 13:23

Любимият ми цвят е... 

  Поэзия » Другая
1149 0 13

Денят направо ми се плези

със леден понеделнишки език,

спринтират часовете и минутите,

улавям шарено измислен миг.

А делникът ме дърпа за косата.

кафето – сладко, мразя го така,

обратно ми е всичко - в синевата

полюшва се небесната трева.

Цветята - окуцели балерини,

врабците – стражи без криле,

денят се крие във ръкави сини,

очите ти приличат на море...

© Джулиана Кашон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??