1 мар. 2008 г., 19:22

Любов 

  Поэзия » Любовная
604 0 1

 Любов


Срещнах те съвсем случайно,
а влюбих се в теб безкрайно.
На улицата ти стоеше
и втренчен в мене беше.
Нощем почти не спях.
Към небето гледах
и мечтаех.
Хиляди мечти за теб градях...
А сега те няма
и в сърцето ми се
отвори една дълбока рана.
Не мога да живея в самота.
Не мога все да съм сама!
Ох, как боли от любовта.
Знаеш ли какво е самота?
Побърквам се така,
единственото ми спасение е смъртта!!!

© Габи Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??