Отново бе потъпканата мила,
загубила по пътя си целта,
събудила, а после загасила
бе пламъка в поредната душа.
В началото бе толкова красива,
но с край така трагичен и нелеп
"Обичам те" да кажеш беше сила
и слабост вече като бях без теб.
А после сякаш стана нейде чудо
и в друг аз днес прозрях те, о, любов,
поредната бях влюбила се лудо
и тръгнах да вървя след твоя зов!
© Боряна Все права защищены
Поздрав! П. Петрова